Monday, 9 September 2013

Rajin Kot Lain Pulak...

Assalamualaikum..Hari ni org smua bermalas-malasan..Yelah..hujan lebat pagi ni..Rina pulak terlebih rajin nak tulih blog bagai..hahaha..konon mcm rajin sgt menulih kan??walhal korang sendiri bleh kira brapa byk entry Rina kat blog ni..Sorry la korang sbb jadi ibu mithali ni mmg mcm ni..slalu xdak and xpenah cukup masa..lagi pulak hujung minggu pun packed dgn bisnes kek coklat moist..Motif bgtau ni sbb nak promote sket..hahaha..

Ada benda sket nak story mory kat korang nie..Rina bercadang nak tambah lagi satu cabang bisnes nie..agak2 korang apa??haaaaaaaa..xlain xbukan..MENJAHIT! kesian kan..mcm kena sawan je duk terpekik2..huhu..bnda ni dah berkurun jgk ada dlm wishlist..tp besa la..malas and baloq..dah cakap nk bisnes menjahit..pandai sgttttt kerrr menjahitttt???huhu..agak sadis di situ..sbb jwpan dia mmg xreti langsung okay..even nak guna mesin jahit pun xreti..setakat jahit butang n manik ringkas tu jer la..

Bulan ni Rina dah survey tempat nak belajar menjahit..nk kata dekat tu xla jugak..kena g oversea la  jugak..(naik jambatan Pulau Pinang pun kira oversea okayy??) Duit pun dah simpan separuh habuan nak beli mesin jahit baru..beli yang murah2 je..harga lbih kurang RM600++ kot..tp tgn ni slalu gatal..sentuh jgk duit tu sket..hihi..plan nak beli yg murah je dulu..so In Shaa Allah kalo bisnes menjahit dah maju..baru Rina tukar ke mesin jahit industri..harga lingkungan RM1000++..Ok jom layan sket pic mesin jahit..
Haa..ni la mesin jahit tu..

Yang ni pulak mesin jahit industri..tahan..
Nanti Rina dah pandai menjahit korang meh la tempah dengan Rina ekk..bila nak pandai tu???hehe..nnti Rina akan upload pic baju yg dah Rina jahit k??

Okay la korang..ada keja nak buat..kena hantar report kat bos plak ni..Any update i will let u know k???bubbye..Wasalam..


No comments:

Post a Comment