Monday, 28 October 2013

Update Cinta Hati Saya

Assalamualaikum!! Malas sungguh nak berblog bagai ni..tapi xupdate pun rasa sayang la pulak..(macam ada orang nak baca kan?) hari ni rasa nak update tentang cinta hati saya seorang ni..sapa lagi kalo cinonet sorang tu..anak Rina..Al-Harith..
Sekejap je rasa..mcm baru bln lepas bersalin..Harith da boleh berjalan dah masa umo dia 9 bulan..sekarang dia dah umo 10 bulan..da belajar jalan laju..panjat kusyen..panjat meja..hurmm..pening ngn dia ni..xlarat nak kepung..tapi kalo xtido sebelah Rina xboleh..rasa xlengkap..
Jom tengok gambar Harith terkini..Okay rasanya sampai sini dulu yer..nanti Rina nak update pasal hobi menjahit pulak yer..sebelum tu..nak promote sket..jom like page Rina kat sebelah ni..Thanks!!
celuih ka besen tu Harith??

my big eyes!!

dari lahir sampai sekarang..

Raya Haji 2013

Pelikat Pants Rina buatkan untuk Harith..seronok dia menari..

Owl Pillow Rina buatkan untuk Harith..control sket mata tu Harith..



No comments:

Post a Comment