Tuesday, 12 March 2013

Ice Breaking

Salam..
Hari nie Rina suka sangat nk ceqita pasai diri Rina.So post yg sebelum nie Rina ckp yg ringkas2 jer kan?Wokey ni Rina nak ckp pasal pekerjaan Rina..Agak2 korang Rina keja apa ekk??
Alahh ada yg da tau qhupanya..Kantoi la..sbb depan page da ada tulih situ..Hiii..Rina keja sbagai jururawat atau pun nama len is 'misi' keamanan PBB..hehe..aaatau dlm bahasa omputih staff nurse..bkn sentap nurse hokeh..hihi.
keja kat mana tu..rahsiaaaa yer..Meh kita layan pic Rina dlm uniform nurse k..
Baju tu masa student nurse.ni kira zaman xbrapa nak tua..umo 25 kot xsalah..Jap ek nak upload..;-)

Agak2 sesuai x?ke sesat??
Haa..okay x pic tue? xyah cakap k da tau..berbelah bagi nk ckap kan??xpe2 simpan dlm ati..hehe
apa-apa pun kita enjoyyy!!! opsss..terfeeling Nora Danish plak..hehe..Sejak dah dapat anak ni agak keletihan jgk sbenarnya..kalo dulu zaman bujang lain..rileks je..tido sampai meleleh2 air liur basi habaq ang..hihi..sekarang?? xyah cakap..Cinta hati Rina merengek jek truih bangun terketar2 bancuh susu..huhu..okay sampai sini dulu untuk sesi ice breaking ni ye my dear fren..time to go back..da nak balik keja ni..kalo lambat sikit jenuh sangkut traffic jam..t bulan da kluar baru nak sampai umah..letih oo..c u soon yaa..wsalam..

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Salam Rina,

    Ada seorang rakan link kan pengalaman Rina berdepan dengan seorang PLHIV dalam blog ini, saya minta kebenaran nak share entri pengalaman Rina ini (HIV? Tanggungjawab Kita? ) kedalam blog saya...Boleh ya..:)

    Blog saya..HIDUP MESTI DITERUSKAN

    hivadadidalamdarahaku.blogspot.com


    Saya try tinggalkan komen dlm entri tersebut tapi tak boleh, so saya tinggalkan komen disini..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...terima kasih...:)

    ReplyDelete